Är du intresserad av en kattunge från oss?

** 7/11-22: Vår brittiska långhårshona Ellie har fött 4 st ursöta kattungar som kommer att söka sina egna hem så småningom. Det är 1 Hane, svartsilver (som mamma Ellie) och 3 honor i färgerna svartsilver, svartgolden och en colorpoint.  Vid intresse är du välkommen att höra av dig till mig och berätta vad du kan erbjuda för hem.  **

OBS! Denna hemsida kommer att avslutas i januari-23 så ytterligare uppdateringar och info om kattungarna fås via mail eller kontakt på Facebook/messenger.


En kattunge ifrån oss säljs inte via nätet utan jag vill alltid ha en personlig kontakt. Kattungen är 14 veckor när den flyttar ifrån oss, och är då rumsren, väl socialiserad och hanterad, van vid bad och kloklippning, har vaccinerats 2 gånger, avmaskats, chipmärkts, veterinärbesiktigats, är doldafel-försäkrad i Sveland under 3 år, är stambokförd och har sin stamtavla i Sverak med sig. 

För mig är det alltid viktigast att katterna får det bra och att de passar ihop med sin nya familj. Det är också därför som jag förbehåller mig rätten att välja köpare till katten och inte har någon kölista. Det är ett livslångt förhållande som startar och jag är mån om att det blir så bra som möjligt för både katten och köparen. 

Är du intresserad av den underbara rasen Brittisk Långhår? Välkommen att kontakta mig via mail/sms. Jag finns även på Facebook och Messenger.


Varma hälsningar, 

Lisa Nordlund

Tel; 0739-978711, Mail; lisa.nordlund69@gmail.com

Dela den här sidan